Camping | Bar Restaurant | Faciliteiten | Foto's | Omgeving | Info & Reserveringen

Zwembad

Om uw verblijf op de camping te veraangenamen staat ons ruime (13x6m) zwembad ter beschikking. Het zwembad ligt centraal op de camping, naast het terras en bar. Het heeft een ondiep gedeelte waar u veilig met uw peuters kunt spelen. Rondom het zwembad is er een ruim zonneterras met gratis ligstoelen. 

Sport en Spel

Voor de ontspanning tijdens uw verblijf biedt de camping onder andere twee pingpongtafels, een jeux de boules terrein, een volleybalveld, een trampoline, en verschillende speeltoestellen voor de kinderen.  Bij de bar is er een dart bord. Tevens is het riviertje toegankelijk voor de iets grotere kinderen om te spelen en dammen te bouwen. Voor de lezers hebben we een bibliotheek, waar u gratis boeken, tijdschriften en spelletjes kunt lenen. Op alle plekken en op heeft u tegen betaling WIFI ontvangst. Vanaf de camping zijn er een aantal uitgestippelde wandelroutes, waarvan we kaarten ter beschikking stellen.  Verder is er in de buurt de mogelijkheid om paarden of

ATB's te huren of kanotochten te maken op de Aveyron. U kunt met uw hele gezin in een bosrijk gebied een 4x4 toerrit maken met professionele nederlandstalige begeleiding. Ook voor de sportvisser zijn er in de buurt legio mogelijkheden.

Sanitair

De camping beschikt over 3 sanitairblokken, waarvan er één in 2007 en de ander in 2014 gerenoveerd zijn. De meeste doucheruimtes zijn voorzien van een wastafel. Er is een ruimte voor minder validen, met douche, wc en wastafel. Deze ruimte mag ook als familiewasruimte gebruikt worden. Er is een aparte babywasruimte. Uiteraard zijn er afwasbakken met warm water en bakken om kleding te wassen. Voor het ledigen en reinigen van uw chemisch toilet is er een voorziening. Voor kampeerauto's is er een plek om de vuilwatertank te ledigen en vers water in te nemen.

Tegen betaling is er een wasmachine en wasdroger en strijkbout beschikbaar.